Aranjamente florale nunta | 11 Învățături
4563
post-template-default,single,single-post,postid-4563,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

11 Învățături

Lecții pe care le-am învățat în cei 11 ani de lucru cu flori.

1.Fugi de oameni toxici! Interacțiunea cu ei îți va consuma energia vitală. Sunt oamenii care doresc să te controleze, cei care știu mai bine decât tine ce ar trebui să faci, cei care îți cerșesc atenția cu orice chip, cei care te critică, cei care doresc să te corijeze, cei care sunt în permanență supărați sau văd partea neagră a vieții, cei care te limitează.

2. Aruncă-te în necunoscut, cu curaj! Dacă cineva te invită la capătul Pământului și simți că ar trebui să mergi acolo, dar nu ai resurse, împrumută-te și cumpără-ți biletul de avion! Și cu siguranță, ce vei găsi acolo îți va schimba viața.

 

3. Mergi la “întâlniri oarbe”! S-ar putea să întâlnești persoane pe care să vrei să le păstrezi în viața ta pentru totdeauna.

 

4. Practică recunoștința, este cea mai benefică terapie. Le mulțumesc în fiecare dimineață oamenilor care mi-au acordat șansa, celor care mă inspiră și mă fac să șlefuiesc cea mai bună versiune a mea!

5. Alege să te bucuri de tine, de viață, de oamenii care îți plac, de natură!

6. Ieși din zona de confort ori de câte ori ai ocazia! Doar aceea este zona de creștere și de evoluție! Primul pas în consolidarea în mintea mea a acestui principiu, l-a constituit acea călătorie. Apoi, încetul cu încetul, schimbându-mi modul de a gândi și implicit acțiunile, oamenii, locurile, întâmplările păreau să se desprindă rând pe rând și să mă scoată din zona de confort. La început a fost greu, de neînțeles, dureros, dar după câteva episoade care păreau aproape identice, am simțit că de fapt, aceasta înseamnă evoluția. Tot ce am început să fac, a fost să îmi doresc, apoi să împlinesc, astfel încât ieșirea din zona de confort era singura modalitate de a înainta. A început să devină cunoscut, plăcut, necesar!

7. Nu-ți fie frică să visezi! Mai devreme sau mai târziu toate visele se împlinesc! Perioada de timp în care le poți manifesta este direct proporțională cu intensitatea dorinței și a efortului pe care îl depui.

8. Nu încerca să schimbi pe nimeni – este o energie pierdută, mai degrabă alege să atragi întâmplările prin care să ajungi la oamenii cu care te potrivești! Nu te chinui să placi cu orice chip tuturor! Alege cu cine îți împarți timpul, pentru cine să lucrezi, cu cine să te bucur de viață, pe cine să onorezi cu prezența și cu energia ta. Nu voi putea satisface niciodată o mireasă sucită sau nefericită sau care a luat decizii greșite din alte motive în afară de cele de iubire. Oricât de mult ai încerca, nu o poți face fericită! Este doar datoria ei!

9. Exprimă-te!

10. Ascultă-ți sufletul si ignoră-ți logica (uneori)! Vei constata că imposibilul poate deveni posibil cu un gram de inconștiență!

11. Călătorește! Oriunde simți, oriunde poți, oricând vrei! Vei realiza cât de mic ești (și nu îmi doresc să imprim un ton negativ, ci dimpotrivă), cât de diversă este lumea, cât de liber ești, unde te potrivești, câte lucruri noi poți învăța dintr-o călătorie.

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment