Aranjamente florale nunta | Miros de cafea
3671
post-template-default,single,single-post,postid-3671,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Miros de cafea

Buna dimineata!

Ai observat poate cateodata in fotografiile mele (Facebook, Instagram sau poate pe blog) cate o ceasca de cafea insotita de flori. Cautand de curand prin folderele mele cu fotografii mi-am dat seama ca am o colectie consistenta de astfel de asocieri, toate dragi mie si m-am gandit sa ne bucuram impreuna de ele. Te astept astfel in fiecare saptamana la o cafea in atelierul meu virtual, cu fotografii mai vechi si mai noi, stari diferite, amintirea unei clipe.

 

De unde asocierea cafelei cu o floare? Pentru mine amandoua simbolizeaza tihna, acel moment al zilei in care aroma de cafea si atingerea unei flori imi incanta simturile, in care ma opresc pentru cateva momente din permanenta graba si ma bucur de mica mea pauza, incarcandu-ma cu energie. Cateodata sun pe cineva drag cu care poate nu m-am intalnit de mult sau doar stau cu gandurile mele, facand insemnari in nelipsitul meu caiet. E pauza mea tihnita, care de cele mai multe ori este si unul dintre cele mai pline de inspiratie momente ale zilei.

O zi plina de inspiratie iti doresc si tie si te mai astept cu drag la o cafea, aici pe blog!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Post a Comment