Prieteni - Aranjamente florale nunta
65
page-template-default,page,page-id-65,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

602 Photography

„Andreea Banita. Cand auzim de ea, de fiecare data ne creste inima, stim ca o sa urmeze sa vedem ceva frumos, creativ si putin mai altfel. Ne plac lucrurile altfel, lucrurile putin iesite din comun, atipice, deoarece si stilul nostru este mai nonconformist.
Iar cand o mireasa ne spune ca aranjamentele florale sunt facute de Andreea, deja ne imaginam ceva natural ceva ce reprezinta cuplul si ceva ce o sa ne incante vizual si sufletesc.”

 

Theo Manusaride

„Andreea este un artist care emană personalitate, armonie si emoție. Creațiile ei sunt de un rafinament desăvarșit, sofisticate prin experiența și pasiunea artistului, însă reușesc în același timp să descrie stări și sentimente sincere, aducând o bucurie simplă în sufletul oricui are ocazia să le admire.

 

High Emotion Weddings, Viena
„Andreea isi merita pe deplin titlul de „maestru florist” – este un maestru al culorilor si al texturilor. Creeaza concepte inchegate, povesti din care nu lipseste niciodata spiritul artistic. Elementele se imbina cu o armonie care aminteste de epoca de aur a picturii olandeze. Pasiunea Andreei pentru frumos se exprima perfect intr-o avalansa de culori si petale si este o placere sa pui la cale un proiect cu ea.”