Aranjamente florale nunta | Atelier de joaca cu flori
3033
post-template-default,single,single-post,postid-3033,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Atelier de joaca cu flori

Se apropie marea sarbatoare a Floriilor si natura este din ce in ce mai ofertanta in ceea ce priveste florile. Fiind o mare admiratoare si consumatoare de arta, m-a bucurat invitatia celor de la Galateca, galerie de arta contemporana si design, care se afla printre preferatele mele si pe care o vizitez cat de des pot, pentru a ma bucura de diverse expozitii si exprimari artistice autohtone, de a realiza un Atelier cu si despre flori.

Atelier Andreea Banita la Galateca

In viziunea mea, un buchet de flori este de fapt, un manunchi de emotii, imortalizarea sau marcarea unei clipe (aici ma gandesc la sezonalitatea florilor), o exprimare artistica irepetabila. Imi doresc sa impartasesc cu tine acest proces si te invit asadar sa experimentam impreuna joaca cu florile.

Sambata, 04.04/ 4pm – 6pm, in cadrul atelierului #SpringMood, o sa ne jucam cu flori de primavara. In prima parte a atelierului o sa cream un buchet pentru ca apoi sa realizam un aranjament floral.

Marti 07.04/ 6pm – 8pm, in cadrul atelierului #WhiteEasterMood o sa ne jucam cu flori albe,  cu simboluri si accesorii pentru Paste. In prima parte a atelierului o sa cream un buchet, iar in a doua parte o sa realizam un cosulet pentru masa de Paste.

Te astept sa experimentam impreuna doua ore pline de inspiratie, cu flori de primavara si idei de decoruri florale, in ton cu bogatia de forme si culori a florilor de aprilie.

Povestim despre flori si le aranjam cu stil, iar la finalul atelierului iei cu tine acasa creatia florala, care sa iti inveseleasca spatiul si sa te faca sa zambesti, amintindu-ti de cele doua ore de inspiratie.

Costul atelierului este de 200 lei/participant, in care sunt incluse florile, vase diverse, creativitate, inspiratie si buna-dispozitie.

Inscrierile se fac pe e-mail atelier@andreeabanita.ro, pana pe data de 02.04.2015, inclusiv, in limita locurilor disponibile.

Te astept cu drag

ImagingService.ashx

Tags:
1 Comment

Post a Comment