Aranjamente florale nunta | Andreea Banita
site nou andreea banita, flori, aranjamente florale, cursuri design floral
20
post-template-default,single,single-post,postid-20,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Bine ai venit!

 

 

La 6 ani de la lansarea site-ului www.andreeabanita.ro am ales sa fac o schimbare a aspectului general al acestui spatiu virtual si sa introduc noi functionalitati, potrivite evolutiei stilului de design floral pe care il practic si nevoilor tale, utilizator al acestui site.

 

Cele trei etape ale evolutiei stilului personal si implicit exprimarea acestora in spatiul virtual au fost:

Copilaria  2008-2010, perioada de inceput care a fost caracterizata de o intoarcere in timp, de rememorarea anilor copilariei din gradina bunicilor. O perioada caracterizata de candoare, fragilitate, panglici, turta dulce, jucarii de lemn.

botez 2

 

Perioada Belle Epoque 2010-2014, perioada care s-a cristalizat dupa ce am intrat in contact cu stilul parizian de a aranja flori, in anul 2010.

portofoliu mai lat

 

Evolutia, perioada care a inceput in 2014 – etapa de inovatie, de continua cautare. Stilul meu are puternice aspecte sauvage, inspira putere de creatie, libertate, asumarea non-conformismului.

In noul format al site-ului am introdus cateva lucruri noi pe care te invit sa le urmaresti si sa le folosesti:

Blogul , pe care citesti acest articol, gazduieste gandurile mele despre lucruri frumoase si chestii cu dichis, de care vreau sa ne bucuram impreuna: semnificatii ale unor creatii florale, tendinte in designul floral, oameni talentati pe care ii intalnesc si cu care colaborez cu drag, calatorii care pe mine m-au inspirat si pe care vreau sa ti le impartasesc si tie si multe altele. Te astept sa urmaresti postarile, sa iti spui parerea in spatiul destinat comentariilor si sa faci cunoscute si prietenilor tai acele articole care iti plac si care te reprezinta.

Newsletter : daca te abonezi la acesta vei primi periodic pe adrsa ta de e-mail informatii legate de design-ul floral, tendinte, evenimente si nu numai. E simplu si gasesti informatiile direct pe adresa ta de e-mail.

Formularul de comanda: iti doresti sa oferi un buchet de flori sau un aranjament floral unicat? Completeaza formularul de comanda si vei primi raspuns in cel mai scurt timp.

Mai sunt si cateva alte surprize, dar iti las bucuria de a le gasi in vizita ta aici. Te invit sa vizitezi toate sectiunile acestui site si sa te bucuri de starea de bine pe care florile ne-o transmit fie ca este vorba despre aranjamente florale, buchete de flori, buchete de mireasa sau flori pur si simplu.

Calatorie frumoasa in acest spatiu virtual!

Andreea

1 Comment
  • Adina

    februarie 10, 2015 at 10:26 pm Răspunde

    Andreea, creatiile tale nu au nevoie de multe cuvinte! Florile in general sunt superbe, insa un aranjament floral realizat de tine transmite emotii! <3

Post a Comment