Aranjamente florale nunta | Blog
3
archive,category,category-blog,category-3,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Victoria, the tropical girl

Savurati-le perfectiunea!

READ MORE

0
6

Oare ce flori îi plac?

Pasiunea pentru flori m-a adus deseori aproape de persoane foarte talentate, din diferite domenii, care impartasesc dragostea de frumos, creatie, flori. De cele mai multe ori, o mare parte dintre acestea ma inspira, ma fac sa visez si sa descopar noi valente ale universului mirific al plantelor.

Oare ce flori ii plac 2
READ MORE

0
13

Rezultat concurs

Acest blog si tot ce gasiti pe paginile mele (www.andreeabanita.ro, https://www.facebook.com/AndreeaBanitaMaitreFleuriste, Instagram @Andreea Banita – Maitre Fleuriste) este despre frumos, pentru oameni frumosi si creativi.

Va multumesc pentru ca ma inspirati, pentru ca ma urmariti si pentru ca impartiti cu prietenii vostri fotografiile creatiilor mele.

READ MORE

0
14

Jurnal de ganduri – Despre sanatate

2015 a fost pentru mine unul dintre cei mai intensi ani. Dupa un savuros, zglobiu si foarte vesel 2014, 2015 a debutat cu vizite la spitale, controale medicale, operatii, recuperari, zile nedormite, lacrimi, sperante. Unul dintre parintii mei a suferit o operatie extrem de complicata, finalizata cu succes.

 

READ MORE

0
3