Aranjamente florale nunta | Blog
3
archive,category,category-blog,category-3,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Invatatura 9

 

 

9. Mergi la “întâlniri oarbe”! S-ar putea să întâlnești persoane pe care să vrei să le păstrezi în viața ta pentru totdeauna.

10. Aruncă-te în necunoscut, cu curaj! Dacă cineva te invită la capătul Pământului și simți că ar trebui să mergi acolo, dar nu ai resurse, împrumută-te și cumpără-ți biletul de avion! Și cu siguranță, ce vei găsi acolo îți va schimba viața.

11.Fugi de oameni toxici! Interacțiunea cu ei îți va consuma energia vitală. Sunt oamenii care doresc să te controleze, cei care știu mai bine decât tine ce ar trebui să faci, cei care îți cerșesc atenția cu orice chip, cei care te critică, cei care doresc să te corijeze, cei care sunt în permanență supărați sau văd partea neagră a vieții, cei care te limitează.

Urmeaza celelalte intavaturi

Au trecut 11 ani

Au trecut 11 ani de la călătoria care mi-a schimbat modul de a mă raporta la mine, la valorile mele, la timpul meu, la oamenii cărora le permit accesul în spațiul personal și la tot ce reprezintă viața mea.

 

READ MORE

Cel mai nereușit buchet, cea mai fericită mireasă

Petrecusem sute, mii de ore, aranjând buchete de mireasă. Ascultasem zeci și zeci de povești de iubire și mă bucurasem din tot sufletul pentru fiecare dintre miresele mele. Mă simțeam în deplin control cu aptitudinile mele.

 

READ MORE

Femei care mă inspiră

Luna martie este luna florilor și a feminității, cu toate atributele pe care le implică acest cuvânt. Simt că este momentul să le mulțumesc celor mai strașnice femei pe care am avut onoarea să le întâlnesc  și care într-un fel sau altul m-au modelat/influențat/inspirat.

READ MORE

Victoria, the tropical girl

Savurati-le perfectiunea!

READ MORE

Oare ce flori îi plac?

Pasiunea pentru flori m-a adus deseori aproape de persoane foarte talentate, din diferite domenii, care impartasesc dragostea de frumos, creatie, flori. De cele mai multe ori, o mare parte dintre acestea ma inspira, ma fac sa visez si sa descopar noi valente ale universului mirific al plantelor.

Oare ce flori ii plac 2
READ MORE

Rezultat concurs

Acest blog si tot ce gasiti pe paginile mele (www.andreeabanita.ro, https://www.facebook.com/AndreeaBanitaMaitreFleuriste, Instagram @Andreea Banita – Maitre Fleuriste) este despre frumos, pentru oameni frumosi si creativi.

Va multumesc pentru ca ma inspirati, pentru ca ma urmariti si pentru ca impartiti cu prietenii vostri fotografiile creatiilor mele.

READ MORE