Aranjamente florale nunta | Buchet de mireasa cu bujori
3099
post-template-default,single,single-post,postid-3099,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Buchet de mireasa cu bujori

In cultura chineza bujorul este considerat “Regele florilor” si le putem da dreptate, intrucat bujorul ne incanta simturile cu aroma, textura, forma petalelor, culoare. Tot chinezii ii atribuie simboluri precum prietenie, noroc si frumusetea feminina.

Buchet bujori
Este o floare expresiva, delicata prin fragilitatea petalelor sale, dar puternica in acelasi timp datorita miresmei sale si rolului central pe care si-l atribuie, fara tagada, intr-un buchet de mireasa, datorita formei, marimii si bogatiei de petale.

 

Nu e de mirare faptul ca din ce in ce mai multe mirese aleg bujorul pentru buchetul mult dorit, fara ca aceasta sa duca insa la uniformitate si banalitate. Existenta unui numar mare de culori si forme de bujori precum si gasirea combinatiilor mereu inedite de aranjare a acestei flori in buchetul de mireasa face din bujor o floare ideala pentru fiecare dintre noi.

Imi place sa aranjez bujori si sa gasesc mereu noi combinatii, care sa ii puna in valoare. Poti sa te convingi accesand linkul.

Tu pe care l-ai alege?

ImagingService.ashx

No Comments

Post a Comment