Buchetul din mai - Aranjamente florale nunta
3164
post-template-default,single,single-post,postid-3164,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Buchetul din mai

Triptic

 

Cand am intalnit-o pe Alina era o zi ploioasa si intr-un fel mohorata. Plutea in aer un soi de melancolie si de racoare.

Alina avea un aer aparte, exotic si ma ducea cu gandul la panzele lui Gaugain.

Avea niste ochi mari, pielea maslinie, par negru bogat si un soi de finete amestecata cu rafinament si bunatate. M-a facut sa ma gandesc pentru o clipa la brate mari de funze, la flori carnoase si expresive, la veri toride, parfumate si savuroase.

Nu este usor sa faci un buchet de mireasa, pentru ca acel buchet trebuie sa surpinda esenta unei mirese, sa-i fie pe plac, sa fie memorabil si „al ei”.

Am desenat „Buchetul din ultima zi de mai”, caci asa am numit buchetul Alinei, din bujori corai, gura leului, mixandre, crin alb, hallebore si adoratii mei trandafiri englezesti de gradina. Pentru Alina l-am selectat pe Carolyn Knight, un trandafir cu parfum dulceag,  imbinand note, fie predominante, fie secundare, de migdale, mirt, coacaze negre sau ceaiuri.

Asa a fost ultima mea zi de mai de anul acesta. Sper sa va placa.

Fotografiile buchetului apartin talentatilor de la 602 Photography.

Iti multumesc Alina, pentru ca m-ai ales sa fiu parte din echipa care te-a insotit in aceasta zi importanta pentru tine. Enjoy!

602-2

602-3

 

602-4

602-19

2 Comments
 • Alina V.

  iunie 21, 2015 at 9:20 pm Răspunde

  Andreea, de fiecare data creatiile tale ma transpun intr-o stare de contemplare, ca atunci cand ascult acest cantec foarte drag mie, ale carui versuri vreau sa le impartasesc cu tine si sa ti le dedic. E ca o promisiune fata de mine insami ca-mi voi regasi mereu frumusetea sufleteasca in tot ceea ce este conectat cu natura:

  All the colors
  Of the rainbow
  Hidden ‘neath my skin.

  Hearts have colors,
  Don’t we all know?
  Red runs through our veins.

  Feel the fire burning up
  Inspire me with blood
  Of blue and green.

  I have hope
  Inside is not a heart
  But a kaleidoscope.

  (Sara Bareilles – Kaleidoscope Heart)

  • Andreea Banita

   mai 24, 2022 at 10:55 am Răspunde

   Ma bucur nespus!

Post a Comment