Aranjamente florale nunta | Calendarul florilor – februarie
2965
post-template-default,single,single-post,postid-2965,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Calendarul florilor – februarie

La inceput de an mi-am promis sa fac un calendar aparte, in care sa notez cand anume intalnesc prima data in acest an o anumita floare (aroma) si cat anune o sa ma intalnesc cu ea.

10

Spre surprinderea si bucuria mea, inca de la inceputul lunii februarie m-am bucurat de florile si aromele de primavera, care in alti ani vesteau abia inceputul de martie: zambilele, pline de miresme, frumos colorate si placute la atingere, lalelele dragi sufletului meu, dar si primii ghiocei infloriti in gradina – mult mai devreme decat in alti ani.

11

Sunt florile care imi starnesc in fiecare an amintiri dragi si pe care le asociez cu copilaria si bucuria. Tocmai pentru ca le iubesc, imi place insa sa le si “reinventez” in fiecare an, imbogatindu-le cu noi asocieri de flori, care sa le potenteze calitatile si sa le mentina permanent in zona de interes a iubitorilor de flori.

Aroma si frumusetea lor ma vor insoti, sunt sigura, pana spre sfarsitul lunii martie, in aranjamente florale pline de prospetime, culoare si vitalitate.

Tu ce flori ai intalnit in februarie?

1 Comment
  • alina munteanu

    februarie 28, 2015 at 7:26 am Răspunde

    Ma duci cu gandul la primavara in fiecare zi 🙂 multumesc.

Post a Comment