Aranjamente florale nunta | Carmen si buchetul ei
3188
post-template-default,single,single-post,postid-3188,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Carmen si buchetul ei

Pe Carmen am intalnit-o la Zenya Atelier, unul dintre locurile mele preferate cu rochii de mireasa. Carmen este o bruneta temperamentala, rafinata, cu un zambet memorabil si niste ochi pe care greu ii poti uita.

Am urmarit cum atingea cu delicatete rochiile Otiliei si incerca sa o gaseasca pe cea care o sa ii spuna povestea. Dupa ce am schimbat cateva vorbe si mi-a povestit cate ceva despre conceptul pe care l-a ales pentru nunta ei, despre locul de poveste ales,  The Wedding House, loc pe care il ador, despre stilul de flori pe care si-l doreste si despre toate celelalte amanunte, ne-am conectat instant si am rezonat una cu cealalta.

In scurt timp am primit mesajul din partea ei ca ma doreste parte din echipa care o sa ii fie alaturi in marea zi si de atunci lucrurile au curs intr-un firesc normal, firescul si usurinta oamenilor care se inteleg din priviri, se admira reciproc si se plac.

Mai sunt cateva zile pana la marea zi, dar pana atunci va invit sa admirati buchetul ei de cununie de astazi.

Stay tuned! To be continued!

_MG_0859

_MG_0866

No Comments

Post a Comment