Aranjamente florale nunta | Despre Andreea Banita
Andreea Banita, atelier de creatia floral haute couture, cursuri flori
64
page-template-default,page,page-id-64,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Am creat acest atelier pentru a promova design-ul floral unic – de la buchete de mireasa si aranjamente florale pana la cadouri florale chic si total surprinzatoare. Dupa calatorii, cautari si regasirea pasiunii pentru aranjarea altfel a florilor, ramasa in umbra pentru un timp, am pus bazele atelierului de creatie florala “haute couture” ce-mi poarta numele.

 

Am studiat design floral in ateliere de referinta din Londra si Paris, studiez permanent si lucrez mult cu flori inedite, forme, culori si emotii. Nu cred in standard si multiplicarea la nesfarsit a unui model, ci in creatii unicat, care se disting prin rafinament, originalitate, inovatie. Aranjamentele mele se diferentiaza printr-o textura aparte, armonia culorilor si a proportiilor si reusesc sa transmita celor carora le sunt oferite, emotie, stari de bine si de incantare.

 

Castigarea Premiului I la concursul “Best Flower Designers Exhibition”, editia 2009, sectiunea aranjamente din plante si flori uscate si a Premiului SPECIAL “Good Homes” la scurt timp dupa lansarea atelierului m-a onorat si a constituit pentru mine imboldul de a-mi urma propriul drum si de a inova.

 

Cei care ma cunosc ma descriu ca fiind creativa, inovativa, rafinata.  Creez cu pasiune si impartasesc bucuria de a fi inconjurata de flori, de a darui frumusete si sensibilitate. Va multumesc pentru vizita !

Andreea