Aranjamente florale nunta | Femei care mă inspiră
4428
post-template-default,single,single-post,postid-4428,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Femei care mă inspiră

Luna martie este luna florilor și a feminității, cu toate atributele pe care le implică acest cuvânt.

Simt că este momentul să le mulțumesc celor mai strașnice femei pe care am avut onoarea să le întâlnesc și care, într-un fel sau altul m-au modelat/influențat/inspirat.

Sunt Deștepte, Frumoase, Feminine, PUTERNICE, Muncitoare, Corecte, Demne, Inspirante, Deosebite, Rafinate, Intelepte. Conduc prin puterea exemplului! Iubesc arta și tot ce este frumos și corect! Nu încetează să se perfecționeze. Pot muta munti din loc, dacă își propun acest lucru. Sunt mame, ceea ce este poate cea mai înaltă și sublimă sarcină. Dacă mi-ar spune cineva ca ar trebui sa ajungem pe Marte pentru o cauză nobilă, eu cred că daca aș mobiliza toate aceste femei, cu siguranță, am găsi o cale sa ajungem.

Pentru ca ma inspiră și reprezintă puncte de referință pe harta existentei mele,  le-am adresat cateva întrebări la care mi-am dorit să aflu raspunsul lor și pe care îmi doresc sa îl cunoașteți și voi.

De la toate aceste femei strașnice am învățat cate ceva.

Ordinea prezentarii lor este una aleatoare, dupa MAMA mea.

 

MAMA (nu există limite)

Eu de la mama am învatat că nu există limite și că nu trebuie să mă tem de nimic. Este farmacist, extrem de inteligentă, muncește cat 10 oameni la un loc, este un model de stil și de rafinament, mă face să mă simt cel mai ocrotit și mai răsfățat (la modul pozitiv) copil din Univers. Cred că este in stare de orice, daca i-aș cere asta! 🙂 La cat este de pedantă, nu știu dacă a fost vreodată fericită cu drumul pe care am decis sa merg la un moment dat, dar nu m-a făcut niciun moment să simt că nu este alaturi de mine.

Ce te inspiră? [M] Muzica, copiii mei si nepotul, natura.
Trei lucruri importante prin care iți exprimi feminitatea. [M] Eleganta, naturaletea, parfumul.

Trei lucruri pe care nu le-ai face niciodată.  [M] Sa nu-mi respect adevaratii prieteni, sa-mi cert copiii, sa nu-mi iubesc familia.

Trei carți care te-au inspirat. [M] Invitatie la vals-Mihail Drumes, Bucuria vietii – Irving Stone, Arta conversatiei- Ileana Vulpescu.
O persoană publică pe care o admiri. [M] Margaret Thatcher.
De la ce principiu nu ai abdica niciodată. [M] Respectarea curateniei si a respectului reciproc. 
Trei locuri frumoase pe care le-ai văzut și pe care le-ai recomanda: [M] Delta Dunarii, Viena, Amsterdam.

 

 

LAURA, sora mea (înțelepciunea lumii)

Cealalta femeie strasnică din viata mea este Laura, sora mea. Este Înteleaptă pană la cer și înapoi, extrem de inteligentă, cel mai corect Om din Univers (uneori mă exasperează cu corectitudinea ei), mare iubitoare de oameni, de animale și de carti. Impartială! Loială! Ea este omul care ma ajută să îmi mențin echilibrul. Imi este mereu alături. Imi este exemplu și cel mai bun și echilibrat sfetnic.

Ce te inspiră? [L] Fiul meu si orice este legat de copii, cunoasterea, calatoriile, bunatatea, politetea, pisicile.

Trei lucruri importante prin care iți exprimi feminitatea:  [L] naturaletea, calmul si empatia.

Trei lucruri pe care nu le-ai face niciodată. [L] Nu as renunta sa aflu lucruri noi, sa invat, sa descopar, sa las de-o parte prejudecati si sa fiu mereu o varianta mai buna a mea.

Nu m-as complace in situatii care nu ma reprezinta si nu as abandona sau trata urat un animal.

Trei carți care te-au inspirat: [L] Petru I – Alexei Tolstoi, Calea lui Mandela – Richard Stengel, Eleganta ariciului – Muriel Barbery

O persoană publică pe care o admiri. [L] persoana onesta, care aduce bine si speranta prin ceea ce face.

De la ce principiu nu ai abdica niciodată. [L] Onestitatea

Trei locuri frumoase pe care le-ai văzut și pe care le-ai recomanda. [L] Quebec, Islanda, San Gimignano

 

ALINA  (intr-o lume a puterii, conduce prin puterea exemplului, se conectează la sfere superioare și îți aduce inspirația)

Fiică, mamă, prietenă, lider inspirațional! Alina este una dintre femeile pe care le admir pentru spiritul superior! Mă inspiră și mă provoacă în permanență, are o empatie și o deschidere absolut minunate.  Este o femeie extrem de puternică, care conduce prin puterea exemplului, inspiră și conturează direcții cu feminitate, cu grație, dar cu fermitate. Este o vizionară cu o minte sclipitoare, cu o intuitie greu de egalat, cu o finețe și o feminitate debordante.

Ce te inspiră? [AD] Oamenii, bunatatea neconditionata si continua, vibratia inalta

Trei lucruri importante prin care iți exprimi feminitatea:  [AD] Rochiile, terasa mea primavara si vara unde citesc si beau un pahar de prosecco, daruind si creand emotie pozitiva si inspirație pentru cei din jur

Trei lucruri pe care nu le-ai face niciodată.  [AD] Sa sar cu parasuta, sa fac oamenii sa sufere sau sa fiu nedreapta.

Trei carți care te-au inspirit: [AD] Siddhartha Hermann Hesse, sunt multe carti legate de Tibet si de oamenii cu spirite evoluate care au atins un grad special de cunoastere

O persoană publică pe care o admire: [AD] De la multi oameni publici poti invata despre arta, afaceri, bun gust, si reusesc sa inspire oamenii, insa figuri complete nu stiu:))))
De la ce principiu nu ai abdica niciodată. [AD] Sa fac bine oamenilor
Trei locuri frumoase pe care le-ai văzut și pe care le-ai recomanda. [AD]  muntii din Austria, sudul Spaniei cu Malaga si Gibraltar, natura acestei tari.

 

 

ALINA  (Vizionara sensibilă)

Pe Alina o cunosc de foarte mulți ani, de pe vremea în care făceam pași timizi în conturarea  pasiunii mele. A fost printre primele care au reușit să zărească și să intuiască  modul meu aparte de exprimare și mi-a încredintat unele dintre cele mai frumoase și mai provocatoare proiecte. Alina este una dintre cele mai vizionare și mai cool femei pe care le-am întîlnit. Vede și intuiește direcția în care vor evolua lucrurile. Mă inspiră apariția ei și felul în care abordează situațiile.

 

Ce te inspiră? [AC] Oamenii si online-ul .

Trei lucruri importante prin care iți exprimi feminitatea. [AC] Atitudine, stil vestimentar, un ruj rosu.

Trei lucruri pe care nu le-ai face niciodată. [AC]  Sa fur, sa ranesc si sa-mi bat joc 

Trei carți care te-au inspirat. [AC] Lista lui Schindler, Arta conversatiei, Sapiens

O persoană publică pe care o admiri. [AC] Carmen Uscatu si Oana Gheorgiu – le-am cunoscut recent. Sunt fetele care au construit ONG Daruieste viata. In meetingul cu ele m-am simtit cel mai mic om. In plus, am simtit ca n-am facut ceva concret in viata asta. 

De la ce principiu nu ai abdica niciodată. [AC]  Fii bun ori de cate ori poti 

Trei locuri frumoase pe care le-ai văzut și pe care le-ai recomanda. [AC] Tulum, Mexic, Boracay, Filipine, New York

 

 

DOAMNA BLIGHT ( viața nu este despre școlile pe care le-ai făcut ci despre cum poți face tu lumea mai frumoasă sau mai bună)

Pe Doamna Blight am cunoscut-o într-una din călătoriile care mi-au schimbat destinul. Am pășit în casa doamnei prin micul garaj transformat în atelier de creație și a trebuit să îi răspund la o intrebare normală, firească pentru dânsa – cu ce te ocupi? care este pasiunea ta?

Pe vremea aceea reușisem să dau uitarii placerile, pasiunile si autenticitatea mea, de dragul alinierii în comunitatea corporatistă, așa că răspunsurile mele au fost tehnice: cîte și ce școli am făcut și unde lucrez.

Cum doamna avea o casă mica la oceanul Indian, un soț invalid și o existență destul de modestă, nu a fost mișcată în niciun fel de numarul școlilor urmate sau de numele corporației pentru care lucram, așa că m-a întrebat din nou nedumerită: „Și totuși…tu ce pasiuni ai? Ce iți place sa faci?” În momentul acela am avut un declick și mi-am dat seama că viața nu este despre statut, putere, poziție, funcție, ci mai degrabă despre ceea ce poți aduce tu bun în viețile altora și despre cum anume îți poti trăi viața în armonie, aliniere cu sinele propriu și în bucurie.

De atunci incolo, stiți povestea, asa ca nu voi mai reveni.

Dar desigur, ii sunt recunoscătoare doamnei Blight pentru momentul în care m-a facut să revin la propriul Sine.

 

ANA (M-a facut sa ma simt copil de 1.000 de ori, m-a inspirat si m-a impresionat prin bunatate)

Eu cred că Ana seamana cu mama mea. Dincolo de creativitatea debordantă, de inspirația pe care mi-o aduce de fiecare dată în orice domeniu (Ana știe tot ce e nou, la moda – ma refer la lucruri de substanță și nu la gentuțe sau „gene false”, caci noi nu povestim despre asta), de cariera si de capabilitatile ei, Ana mi se pare ca seamana cu mama mea. Eu cred că ea este cea mai cool si cea mai cea mamă. Cred că iși expune fetițele celor mai frumoase întamplări, locuri, povesți, oameni. Ma leagă ani mulți și de calitate și de această femeie și sper să mă bucur și de acum înainte de ea/de ele.

Ce te inspira? [A] Oamenii in momentele lor cele mai vulnerabile, copiii in orice moment, tu ma inspiri, fina mea care imi da idei, noaptea, scriitura lui Jonathan Safran Foer, dar si a lui Saramago, muzica balcanica si in general multa muzica la volum maxim, piesele de la Teatru Act, mersul pe jos, inotul, marea, fumatul, toate momentele acestea ma pun pe ganduri si ma inspira sa ma descopar, sa raman fidela sau dimpotriva, sa fac altceva, ceva nou, diferit, ceva ce n-am mai facut demult sau chiar niciodata.

Trei lucruri importante prin care isi exprimi feminitatea. [A] Felul in care ating, inelele sau bijuteriile de orice fel pe care le port, tonul vocii pe care il folosesc.

Trei lucruri pe care nu le-ai face niciodata. [A] Nu o sa mint niciodata un copil, nu o sa consum droguri, nu o sa gatesc urzici. As zice si ca nu o sa te uit vreodata, dar asta inseamna sa nu am Alzheimer niciodata.

Trei carti care te-au inspirat. [A] Ghidurile de calatorie sunt tot carti, nu? Caci ele sunt cele care ma insufletesc cel mai tare. Sau revistele DoR sau Monocle, care sunt ca niste carti pentru mine, surse permanente de inspiratie. Insa daca ar fi sa aleg, pe loc, niste romane, probabil as zice Iata-ma, Lorelei si Prietena mea geniala. Sau poate Eseu despre orbire.

O persoana publica pe care o admiri. [A] Daca Irina Marinescu e o persoana publica, atunci pe ea pot spune ca o admir si o indragesc foarte mult.

De la ce principiu nu ai abdica niciodata. [A] Observa, nu judeca. Si din asta deriva mai serioasa intentie de a nu lua vreodata parte la nici un fel de act de bullying (si nici de a-l tolera), in nici un moment, in nicio situatie. Nici macar in revistele care comenteaza sau critica hainele si respectiv moda.

Trei locuri frumoase pe care le-ai vazut si pe care le-ai recomanda. [A] Ma intrebi de locuri de cazare, de cafenele, de baruri, de magazine, de orase din tara sau din afara? Oricum ar fi, am multe, din care insa voi selecta primele trei locuri care imi vin acum in minte: Insula Koh Phanghan, Camera din fata, Targul de la Negreni.

 

 

Mădălina Mărgăritescu

Pe Madălina nu am cunoscut-o niciodata personal, dar prin intermediul comunicarii virtuale am simtit că universul ei, lucrurile care ii plac si valorile pe care le apreciaza, ne sunt comune si daca ne-am intalni intr-una din zile totul ar curge de la sine. Madalina a facut poate cele mai frumoase si cele mai pe „sufletul meu” recenzii despre florile si despre activitatea mea, de cele mai multe ori surprinzandu-ma prin finetea si profunzimea cu care a povestit. Va invit sa descoperiti si sa explorati minunata lume a Madalinei Impresii Din Arte

Ce te inspiră? [MM] Mă inspiră oamenii care realizează activitățile cu entuziasm şi reuşesc să insufle şi celorlalți această stare. Compozițiile muzicale ori imaginile vizuale îmi stârnesc în aceeaşi măsură idei, sentimente. De asemenea, tot ceea ce răspândeşte un miros plăcut evocă anumite gânduri.

Trei lucruri importante prin care îți exprimi feminitatea. [MM] Sensibilitate, naturalețe, iubire.

Trei lucruri pe care nu le-ai face niciodată. [MM]  Operații estetice, tatuaje permanente, sporturi extreme.

Trei cărți care te-au inspirat. [MM]  „Viața începe vineri” de Ioana Pârvulescu, „Jocul cu mărgele de sticlă” de Hermann Hesse, „În căutarea timpului pierdut” de Marcel Proust.

O persoană publică pe care o admiri. [MM]  Scriitoarea Ioana Pârvulescu.

De la ce principiu nu ai abdica niciodată. [MM]  Să nu îi faci altuia ce ție nu îți place.

Trei locuri frumoase pe care le-ai văzut şi pe care le-ai recomanda. [MM]  Casa Memorială „George Enescu” (Sinaia), Schitul Darvari (Bucureşti), Muzeul Chihlimbarului (com. Colți, jud. Buzău).

 

 

NICO (Nu inceteaza sa ma lase cu gura deschisa de fiecare data cand imi prezinta cate o creatie)

Una dintre cele mai mari artiste pe care le cunosc! Este fabuloasă!

Ce te inspira? [N] Natura, muzica, anumiti oameni, mici gesturi.
Trei lucruri importante prin care iti exprimi feminitatea: [N] creativitatea,
intelegerea propriilor emotii si transformarea.
Trei lucruri pe care nu le-ai face niciodata: [N] pentru mine nu exista asa, ceva nu
cred in “niciodata”.
Trei carti care te-au inspirat: [N] Oh sunt mult mai mult decat 3, dar daca ar fi sa
ma rezum, probabil as alege Sapiens de Yuval Noah Harari, Cel mai iubit dintre
pamanteni de Marin Preda, Jurnalul lui Anais Nin.
O persoana publica pe care o admiri: [N] nu am intrucat nu pot admira decat la
nivel superficial o persoana publica, prin filtrele date de media si de imaginea
creata. Asadar ar fi inutil sa numesc pe cineva doar pentru aspect sau pentru ce a facut, necunoscand omul si fiinta din spate.
De la ce principii nu ai abdica niciodata: [N] Fii recunoscatoare, iubeste,
valorizeaza, acorda importanta lucrurilor simple, nu lua totul prea in serios,
traieste in prezent, daruieste. Acestea sunt. Cum sa abdic de la asa minunatii? :)) Nu renunt la nimic.
Trei locuri frumoase pe care le-ai vazut si pe care le-ai recomanda: [N] Letitia,
satul din jungla amazoniana de la punctul de intalnire dintre Peru, Columbia si
Brazilia. Covasna, cu castelele si padurile ei. Dobrogea, cu tot cu Delta Dunarii si satele de pescari neatinse de vreme.

 

LAURA (Sensibilitate ascunsa in spatele unei forte)

Îmi este una dintre cele mai vechi și mai bune prietene. Unul dintre cei mai infocați admiratori și de asemenea unul dintre cei mai riguroși critici. Mi-a fost alături în multe momente mai puțin spectaculoase ale vieții. Își ascunde sensibilitatea în spatele unui rational fără cusur.

Ce te inspiră? [L] nu sunt creativa, drept urmare nu ma simt inspirata de nimic.
Trei lucruri importante prin care îți exprimi feminitatea. [L] zambetul, siguranta
de sine si charisma

Trei lucruri pe care nu le-ai face niciodată. [L] nu as fura, nu as omori si nu as
renunta la dulciuri
Trei cărți care te-au inspirat. [L] am citit atatea carti, incat nu pot sa aleg doar
cateva…oricum, nu pot spune ca o carte ma inspira. O carte te invata, te educa si te
cizeleaza. Treaba cu inspiratul….nu ma reprezinta.
O persoană publică pe care o admiri. [L] nu admir decat persoane pe care le
cunosc personal. cea mai…”vedeta” ai fi tu!
De la ce principiu nu ai abdica niciodată [L] principiile sunt facute pentru a fi
incalcate
Trei locuri frumoase pe care le-ai văzut şi pe care le-ai recomanda.. [L] in Romania – Muntii Piatra Craiului, capital – Roma, tara – Vietnam

 

 

IULIANA (Corporatista  artista)

Una dintre cele mai surprinzătoare femei pe care le cunosc. O femeie puternică, cu funcție de conducere care reușește să fie la curent cu cele mai interesante lucruri care se întamplă în domeniul artistic. O admir pentru sufletul deosebit, pentru eleganță, pentru rafinamentul și bunul gust fară cusur.

Ce te inspira? [IT]  i. interactiunea cu oamenii, bogatia ce o dobandesc din acest exercitiu; ii. O lucrare de arta (exprimata sub orice forma); iii. Un colt de natura, in splendoarea lui necautata, autentica.

Trei lucruri importante prin care îți exprimi feminitatea. [IT]   Zambetul, pe care cred ca nu preget sa-l afisez; ii. Glasul adaptat contextului si iii. Tinuta.

Trei lucruri pe care nu le-ai face niciodată: [IT]    Sa-mi tradez un prieten;  Sa incalc un principiu de etica sau morala; Sa renunt la ideea ca voi realiza ceea ce mi-am propus.

Trei cărți care te-au inspirat. [IT]  In diferite etape ale vietii au fost multe carti care m-au inspirat, calauzit sau motivat. Totusi, daca ar fi sa aleg doar trei, acestea ar fi: i. Pescarusul Johnathan Livingston de Richard Bach pentru ca vorbeste de limite, depasirea lor si desavarsire in detrimentul conformarii; ii. Mandrie si prejudecata de Jane Austin, ca m-a invatat sa fac diferenta dintre superficialitate si esenta; iii. Poeziile lui Marin Sorescu care-mi vin cum necum in minte, in momente decisive.

O persoană publică pe care o admiri. [IT]  Principesa Margareta pentru misiunea imposibila asumata si devotamentul fata de semenii sai, fie ei tineri talentati, batrani, copii. Pentru practicarea celor mai inalte valori si exemplul demn de urmat.

De la ce principiu nu ai abdica niciodată [IT]   onoarea.

Trei locuri frumoase pe care le-ai văzut şi pe care le-ai recomanda. [IT]  E dificil pentru mine sa aleg din atatea locuri minunate vizitate 3. Totusi, ma voi limita la trei care au ramas ca fiind cele mai dragi inimii mele. i. Portugalia – pentru oameni, locuri, natura, fado, porto, arhitectura; ii. Bolognia pentru frumusetea medievala a orasului si saptamana artei, cand orice loc devine un spatiu expozitional si lumea de dimineata pana tarziu in noapte exploreaza vastul teritoriu, conventional sau nu, destinat acestui scop. iii. Japonia, pentru paradoxurile ei, traditionalismul manifest, futurismul asumat si experimentat, exotismul ponderat, ikygay, intelepciunea zen, grija si respectul fata de aproape.

 

VIKY

Viky este una dintre cele mai inteligente și mai sensibile femei pe care le cunosc. Conduce una dintre cele mai importante și mai de  succes companii din domeniul securității informatiei, iubește și apreciază arta și artiștii. Are un suflet de „inger”, este un prieten de nădejde, un om rafinat, sofisticat și de mare onoare. Viky este acea „nebună frumoasă” care străbate lumea în lung și în lat ca să asculte o anumita versiune a unei simfonii sau un anumit dirijor.

Ce te inspira? [VM] opera, muzica clasica, arta, florile, un rasarit sau un apus de soare, prietenii

Trei lucruri importante prin care iti exprimi feminitatea. [VM] catifea, perle si ruj rosu 

 Trei lucruri pe care nu le-ai face niciodata. [VM] Sa ma opresc din a invata lucruri noi,  sa plec intr-o croaziera pe mare (pentru ca mi-e frica de apa) si sa fac orice presupune lucru manual (sunt berbec iar rabdarea nu este punctul meu forte, recunosc). 

Trei carti care te-au inspirat. [VM] Why nations fail – Daron Acemoglu & James Robinson, Homo Deus – Yuval Noah Harari,  Leo & C. Storia di Leo Castelli – Annie Cohen-Solal

O persoana publica pe care o admiri. [VM] prof. Riccardo Genghini – Presedintele Institutului European de Standarde in Telecomunicatii

De la ce principiu nu ai abdica niciodata [VM] onestitate

Trei locuri frumoase pe care le-ai vazut si pe care le-ai recomanda. [VM] Italia, Italia, Italia. Sunt indragostita profund de tot ce inseamna aceasta tara – istorie, traditii, cultura, arta, muzica, design, bucatarie. Imi este greu sa aleg doar trei locuri, dar pot spune ca Sicilia este un MUST indiferent de anotimp, Via Aurelia – portiunea din Liguria la apus si dealurile Toscanei de cutreierat toamna.

 

CRISTINAuna dintre putinele femei COO in tehnologie din Europa

Dacă o întâlnesti pe stradă ai spune că este o elevă de liceu, are un zâmbet inconfundabil, o prezentă caldă și feminină. Daca te așezi la povesti cu ea, ai senzația că este un minitehnicus coborat de pe o altă planetă, sau cel puțin eu acest sentiment il am. Este puternică, extrem de inteligentă, la curent cu ultimele noutați în domeniul tehnologiei. Eu nu ma opresc din admirație în momentul în care îi ascult poveștile. Locuiește in afara granițelor țării și mă face mandră că sunt romancă!

Ce te inspira? [C] Sunt inspirata de utilizarea tehnologiei (hardware si software –
ex: machine learning, natural language processing, IOT, blockchain, quantum
computing) in a ajuta umanitatea in a avansa standardul de viata si deasemenea in lupta impotriva schimbarilor climatice. Proiectele recente de explorare spatiala ma inspira foarte mult ca de exemplu – Proiectul Falcon Heavy al Spacex,Rover2020 al NASA, Satelitul GOESS.

Trei lucruri importante prin care iti exprimi feminitatea. [C] Prin faptul ca sunt
mama a doi baietei extraordinari si pun mereu familia pe primul loc. Dau
importanta tinutei si mai ales parului. Iubesc aranjamentele florale (mai ales cele semnate Andreea Banita!)

Trei lucruri pe care nu le-ai face niciodata. [C] Nu as renunta la lucrul in domeniul
tehnic. Nu m-as opri din a invata lucruri noi. Nu as inceta sa vad partea pozitiva in orice situatie.

Trei carti care te-au inspirat. [C] Sapiens – Yuvahl Noah Harari Physics of the
future – Michio Kaku The hard things about hard things – Ben Horowitz

O persoana publica pe care o admiri. [C] Elon Musk

De la ce principii nu ai abdica niciodata [C] Daca nu te miri de cat de putin stiai
anul trecut inseamna ca nu ai invatat nimic nou. Fie ca tu crezi ca poti sau fie ca tu crezi ca nu poti, oricum, ai dreptate. Cei care sunt atat de nebuni incat sa creada capot schimba lumea sunt si cei care reusesc.
Trei locuri frumoase pe care le-ai vazut si pe care le-ai recomanda. [C] Egipt, Japonia, Islanda

CORINA

 

Probabil am fost surori într-o altă viață căci altfel nu imi explic legătura pe care o am cu această femeie.

Dincolo de capabilitatile profesională și de sufletul de inger pe care il are (nu a fost dată sau situație în care sa nu fie lângă mine daca i-am cerut), Corina este un pui de campion care mă surprinde de fiecare dată prin profunzime, prin cultură, prin bunătate.

Este psiholog si unul dintre stalpii  și sfatuitorii mei de suflet.

Este elegantă, fină, caldă, puternică, cu o minte brici.

 

 

Desigur că materialul acesta nu este incă complet, o parte dintre ele nu au reușit să îmi trimită răspunsurile lor, așa că il voi continua in cel mai scurt timp. Sper să vă placă!

le multumesc inca odata acestor strasnice femei!

No Comments

Post a Comment