Aranjamente florale nunta | Fragilitatea din spatele frumosului
3491
post-template-default,single,single-post,postid-3491,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Fragilitatea din spatele frumosului

Multi cred ca a lucra cu florile este una dintre cele mai frumoase meserii din lume. Un atelier de flori pare mereu vesel, inmiresmat, bogat, inflorit, pozitiv. Dar oare asa este?

92

Putini percep insa fragilitatea din spatele frumosului, lupta continua cu orele, clipele, zilele, cu emotiile, cu starile, cu natura.

Viata unei flori este pe zile si este asa cum vrea ea. Uneori, trebuie rugata sa infloreasca….alteori trebuie rugata sa stea cu noi…alteori o vezi inflorita, perfecta, frumoasa, mareata si cand intorci capul, daca ceva nu ii place, se crispeaza si se duce. Si ce ramane din ea? Un pumn de petale….Dar oare mai suntem la fel dupa ce am privit-o, dupa ce am admirat-o, dupa ce ne-am bucurat cu si de ea?

Nu mai suntem la fel dupa ce o floare a fost in viata noastra, dar nici nu avem vreun drept asupra ei. Ea vine cand vrea, pleaca cand vrea.

De ieri, lumea florilor, a petalelor nu mai este la fel, dar frumosul, emotia, unicitatea florii, care a ales sa isi imprastie petalele in univers, nu va fi niciodata uitata.

 

 

No Comments

Post a Comment