Aranjamente florale nunta | Ganduri
72
archive,category,category-ganduri,category-72,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Invatatura 9

 

 

9. Mergi la “întâlniri oarbe”! S-ar putea să întâlnești persoane pe care să vrei să le păstrezi în viața ta pentru totdeauna.

10. Aruncă-te în necunoscut, cu curaj! Dacă cineva te invită la capătul Pământului și simți că ar trebui să mergi acolo, dar nu ai resurse, împrumută-te și cumpără-ți biletul de avion! Și cu siguranță, ce vei găsi acolo îți va schimba viața.

11.Fugi de oameni toxici! Interacțiunea cu ei îți va consuma energia vitală. Sunt oamenii care doresc să te controleze, cei care știu mai bine decât tine ce ar trebui să faci, cei care îți cerșesc atenția cu orice chip, cei care te critică, cei care doresc să te corijeze, cei care sunt în permanență supărați sau văd partea neagră a vieții, cei care te limitează.

Urmeaza celelalte intavaturi

Femei care mă inspiră

Luna martie este luna florilor și a feminității, cu toate atributele pe care le implică acest cuvânt. Simt că este momentul să le mulțumesc celor mai strașnice femei pe care am avut onoarea să le întâlnesc  și care într-un fel sau altul m-au modelat/influențat/inspirat.

READ MORE