Aranjamente florale nunta | Jurnal de calatorie – Japonia
3130
post-template-default,single,single-post,postid-3130,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Jurnal de calatorie – Japonia

Am o fascinatie deosebita pentru bonsai si ikebana de multi, multi ani. Bonsaii mi se pareau niste minuni dantelate, in vase mici de lut smaltuite, iar ikebana intruchiparea gratiei, a simplitatii si a rafinamentului.


Nu am visat ca voi ajunge vreodata in tara lor, pentru ca pe lista mea (destul de lunga) erau alte si alte destinatii, dar pur si simplu s-a intamplat. Intr-o zi care parea ca toate celelalte am primit un bilet de avion si o harta.
La scurt timp, am avut bucuria sa vizitez „putin” din Japonia si am ramas cucerita. Departe de zonele aglomerate si foarte cosmopolite din Tokyo, in finul si dantelatul Kyoto am simtit gustul Japoniei.
Te las sa descoperi cateva imagini din acest oras fermecator, urmand ca in postarile viitoare sa povestim despre cateva gradini si locuri minunate pe care le-am descoperit in acest colt de lume.

Sa ai un week-end verde!IMG_3129IMG_3130

No Comments

Post a Comment