Aranjamente florale nunta | La povesti cu Laura Cosoi despre florile care ii plac
3555
post-template-default,single,single-post,postid-3555,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

La povesti cu Laura Cosoi despre florile care ii plac

Acum cateva saptamani am primit un telefon ca toate celelalte. La capatul firului, o voce dulce, a unei viitoare mirese.

Ma intreba politicos daca sunt cumva disponibila pentru data de 8 august, pentru un buchet de mireasa si decoruri florale.

Am ramas placut impresionata de naturaletea si simplitatea (la modul admirativ) cu care mi-a vorbit Laura Cosoi. Data aleasa era in mijlocul micii mele vacante, pe care o astept de fiecare data pentru pauza binemeritata, pauza care ma umple de energie, dupa o lunga perioada de weekend-uri si saptamani aglomerate, dar am acceptat insa sa ascult cateva delatii despre conceptul nuntii si despre locul special in care avea sa se desfasoare prima petrecere.

Am vorbit mai mult la prima noastra intalnire si am acceptat cu placere sa fiu parte din povestea ei, pentru ca mi-a placut si mi-am dat seama ca pot sa spun prin flori ceea ce ea visa.

Laura era fina, foarte frumoasa, naturala, pozitiva si foarte vesela. Ceea ce mi-a placut cel mai mult la ea a fost faptul ca isi dorea ca florile de la nunta ei sa o reprezinte, sa aiba poveste, sa fie semnificative pentru ea.

Laurei ii plac crinii albi, freziile, trandafirii de gradina, busuiocul, plantele aromatice, bumbacul, musetelul.

IMG_4049

Mi-a aratat cateva detalii ale evenimentului care m-au dus intr-o zona foarte fina, autentica, naturala, puternic amprentata cu energia lor.

IMG_4056

Interactionez cu foarte multe viitoare mirese. Intalnirea cu unele dintre ele ma duce intr-o stare de bucurie, de firesc, de naturalete. In alte cazuri constat cu tristete ca unele mirese nu se mai raporteaza la ele, la ceea ce le reprezinta si ceea ce este relavant pentru ele, ci mai degraba incearca sa fie altcineva, sa imite anumite mirese ¬†„as vrea sa fiu precum mireasa X” sau „sa imi spuneti care sunt cele mai valoroase flori, pentru ca imi doresc sa le port in buchet”.

A fost o bucurie sa descopar preferintele Laurei in materie de flori. As descrie stilul Laurei ca unul autentic, relevant, plin de candoare si iubire, elegant, distins, fin, natural.

Eu cred ca aceasta zi trebuie sa fie despre naturalete, firesc, bucurie, savoare, sa fie despre mireasa, asa cum e ea. Asa a fost ziua Laurei Cosoi si a fost o incantare.

Revin curand cu detalii floristice ale povestii.

#lauracosoi #bridetobe #floraldetail #bless #weddingflowers #perfectmomrnts

No Comments

Post a Comment