Liliac in buchet de mireasa - Aranjamente florale nunta
3052
post-template-default,single,single-post,postid-3052,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Liliac in buchet de mireasa

Aprilie ne-a rasfatat cu multe flori si as putea sa scriu multe file in calendarul florilor, dar am ales sa ma opresc putin asupra liliacului, cel putin din doua motive.

In primul rand pentru ca imi trezeste negresit, in fiecare an, amintiri dragi. Dintotdeauna mama a avut in gradina din fata casei liliac si, astfel, primavara mea a avut mereu acesta aroma. Se spune ca liliacul este supranumit si floarea memoriei, tocmai pentru ca mireasma lui trezeste amintiri de mult uitate si pot sa confirm ca aceasta a fost mereu si impresia mea.

In al doilea rand, liliacul este considerat un simbol al dragostei, increderii, familiei, traditiei. Ce poate fi mai potrivit decat o astfel de floare pentru un buchet de mireasa de primavara?

Ce parere ai despre buchetul de mireasa cu liliac creat pentru Dana Rogoz si purtat de aceasta in pictorialul Pregatiri pentru sezonul nuntilor? Am folosit liliac si pentru decorarea cu flori naturale a torturilor create de Grace Couture Cakes.

23234

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rochia pe care o poarta Dana este semnata Rhea Costa iar minunatul balcon este la Simbio.

Enjoy!

Fotografiile apartin Danei Rogoz si au fost realizate de echipa ei pentru aceasta sesiune foto.

2 Comments
 • Maria

  septembrie 6, 2016 at 8:24 am Răspunde

  O idee interesanta, mie oricum imi place liliacul la nebunie.

 • www.qsim.eu.org

  octombrie 3, 2022 at 5:18 am Răspunde

  Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for?
  you made blogging look easy. The overall look of your website is fantastic, let
  alone the content!

Post a Comment