Miresele care sunt triste - Aranjamente florale nunta
3409
post-template-default,single,single-post,postid-3409,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Miresele care sunt triste

De fiecare data cand lucrez un buchet de mireasa, pun in el o parte din sufletul meu, energia si gandurile mele de bine pentru ea.

Imi doresc sa o fac fericita, sa ii creez un buchet care sa vorbeasca despre ea, despre ziua respectiva, sa fie al ei, irepetabil. In acea zi imi pun sufletul, trairile si o mare parte din fiinta mea in mainile ei.

Exista mirese care uneori, prinse in valtoarea si emotia pregatirilor, uita care este de fapt semnificatia momentului si in loc sa se bucure de EL, de cei dragi, de alegerile facute, de acea zi, se intristeaza pentru ca va ploua la nunta lor sau pentru ca o panglica nu este asa cum si-au imaginat-o.

Dar despre ce este oare, pana la urma, acea zi? Nu este despre el si ea? Nu este despre unirea lor? Este despre ploaie? Despre furtuna? Despre mama care-si doreste altceva sau verisoara careia nu i-a iesit o bucla perfecta?

Nu fiti triste daca ploua. Bucurati-va! Dansati in ploie, dansati cu el, sarutati-va! Bucurati-va de secunde, clipe, ore, de oamenii care o sa fie acolo pentru si cu voi.

Nu sunteti mai putin frumoase sau mai putin norocoase daca ploua la nunta voastra, ba din contra, e posibil ca ploaia sa anunte prosperitate.

Cand v-ati gasit jumatatea, cand in sufletul vostru stiti ca el este omul cu care veti infrunta zilele ploiase care vor urma, nimeni si nimic nu va mai poate intrista.

Savurati si simtiti esenta! Bucurati-va! Zambiti! Fiti fericite pentru ce vi se intampla! Ploaia vine si trece!

 

 

No Comments

Post a Comment