Aranjamente florale nunta | Rezultat concurs
3818
post-template-default,single,single-post,postid-3818,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Rezultat concurs

Acest blog si tot ce gasiti pe paginile mele (www.andreeabanita.ro, https://www.facebook.com/AndreeaBanitaMaitreFleuriste, Instagram @Andreea Banita – Maitre Fleuriste) este despre frumos, pentru oameni frumosi si creativi.

Va multumesc pentru ca ma inspirati, pentru ca ma urmariti si pentru ca impartiti cu prietenii vostri fotografiile creatiilor mele.

Toate comentariile de mai sus m-au bucurat si inspirat si recunosc faptul ca mi-a fost dificil sa aleg, pentru ca in toate vad persoane care iubesc florile si care isi doresc sa le puna in valoare. Va admir si va incurajez sa va urmati visele, sa le hraniti cautand frumosul si sa le cultivati neincetat.

Cartea Wreats and Garlands va pleca de aceasta data catre Gratiela Rusu, ca “sursa de inspiratie, de bucurie, de traire”, aducatoare de “noi vise si de incredere”.

In plus fata de conditiile concursului o sa acord un premiu special Anei, fetita de 13 ani care imagineaza si ofera cadouri florale. Imi doresc ca acest album pe care i-l trimit sa o inspire.

Si pentru a trimite cat mai curand cartile, astept de la Gratiela Rusu si Mihaela Stinghe sa imi trimita datele de contact pe atelier@andreeabanita.ro.

Decembrie inspirat va doresc tuturor!

Cu drag,

Andreea

 

IMG_9301IMG_9299

No Comments

Post a Comment