Termeni si conditii de utilizare a site-ului - Aranjamente florale nunta
438
page-template-default,page,page-id-438,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Iti multumim pentru vizitarea website-ului www.andreeabanita.ro si pentru achizitionarea produselor si serviciilor oferite de Atelier Andreea Baniță – Maitre Fleuriste.

Website-ul www.andreeabanita.ro este detinut si gestionat de VISUAL COUNTS, CUI 40320624 , care, in calitate de autor/proprietar/administrator al acestuia isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. Datorita acestui fapt, te rugam sa vizitezi periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ai agreat sa le respecti.

Garantii

Atelierului Andreea Baniță – Maitre Fleuriste iti garanteaza:
Originalitatea aranjamentelor florale si a serviciilor furnizate;
Creativitate si experienta in domeniul design-ului floral;

Drepturi de autor

Pe website-ul www.andreeabanita.ro vei gasi exclusiv creatii florale ale Andreei Banita – Maitre Fleuriste, iar proprietatea asupra acestora apartine Baniță Andreea Raluca , prin VISUAL COUNTS, CUI 40320624. Preluarea oricarei imagini de pe acest site este strict interzisa fara acordul prealabil scris al proprietarului.